Cégünkről

Cégünkről

 

EMEF” Első Magyar Energetikai Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2003-ban alakul kizárólag magyar tulajdonosokkal. Az alapítás óta eltelt több, mint 10 évben az energetikai szolgáltatási piac egyik jelentős referenciákkal és tapasztalatokkal bíró cégévé váltunk. Az elmúlt években stabil piaci pozíciót értünk el a nagy multinacionális cégekkel folytatott versenyben, megőrizve pénzügyi stabilitásunkat.

 

 

Alaptevékenységünk a hő-energiaszolgáltatás ESCO konstrukcióban, valamint energetikai rendszerek üzemeltetése és karbantartása.

A mérnök kollegáink energetikai hatékonyságjavításra vonatkozó tanácsadást nyújtanak, valamint épületek energetikai minősítésével is foglalkoznak. Technikusaink a fűtési, hűtési és légtechnikai rendszerek karbantartását és hibaelhárítását végzik el.

 

A cégünk szolgáltatásaira jellemző a magas színvonal, a folyamatos fejlesztések, egyedi megoldások alkalmazása és az ügyfélközpontúság.

A cégünk kollegái kimagasló és naprakész szaktudással, sok éves gyakorlattal rendelkező szakemberek. A munkájuk során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a környezetvédelmére. Ezért is rendelkezünk ISO 9001:2009 és ISO 14001:2005 szabványok szerinti minősített minőség- és környezetirányítási rendszerrel.

 

Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások (napenergia, biomassza, biogáz) hasznosítása területén, melyet az általunk megvalósított projektjeink is bizonyítanak.