Ipari méréstechnikai tevékenység fejlesztése

Az EMEF Kft. ipari méréstechnikai fejlesztése

 

Az EMEF Kft. Ipari méréstechnikai tevékenységének fejlesztése

- a kedvezményezett neve: EMEF Első Magyar Energetikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

- a fejlesztés tárgya, célja: Az EMEF Kft. ipari méréstechnikai tevékenységének fejlesztése

- a szerződött támogatás összege: 40 530 621 Ft

Szechenyi Terv Plusz_teljes kedvezmenyezetti logo_cmyk_szines

- a projekt tartalmának részletes bemutatása:
A projektben a vállalkozás új, magas színvonalú röntgengép és IKT eszközök beszerzésére pályázik, a technológiai fejlesztés, a hatékonyabb kapacitáskihasználás és erőforrás hasznosítás érdekében. A megvalósítani tervezett projekt az alábbi elemekből áll: a mezőgyáni telephelyre 1db Phoenix Xaminer röntgengép kerül beszerzésre, valamint a technológiai fejlesztést kiegészítve 5kw teljesítményű napelemes rendszer kerül kialakításra, ezen túl a Kft. a gyulai telephelyére 1db Dell Latitude5520 számítógép, valamint 1db Samsung GalaxyS21 mobiltelefon beszerzését tervezi, valamint IKT képzést és üzleti felhőszolgáltatást (Microsoft365) vesz igénybe.

A fejlesztés indoka a technológiai fejlesztés által a piaci pozíciók megerősítése és növelése. Az újgenerációs röntgengép segítségével a vállalat méréstechnológiai szolgáltatását tudja fejleszteni, az eddigi CT szolgáltatást modern röntgenezési szolgáltatással tudja bővíteni.

Jelen fejlesztés eredményeképpen az EMEF Kft. nagy lépést tesz előre a kapacitások jobb kihasználása, a technológiai innováció, a szolgáltatási paletta bővítése és a működési hatékonyság terén egyaránt. Az IKT képzés és az üzleti felhőszolgáltatás pedig fenti célok elérésében, modern üzleti környezet kialakításában segíti a vállalkozást.

- a projekt befejezési dátuma: 2023.04.30.